Baby hangmatten - Extra veilig | Grootste collectie baby hangmatten

Voor de allerkleinsten onder ons hebben we speciale baby-hangmatten.

Onze veilige babyhangmatten zijn zowel geschikt om in de box te hangen als in onze bijpassende baby-hangmatstandaarden. Schommel je baby lekker in slaap met een baby hangmat.


Wist je dit al over onze Baby-hangmatten?

Voor veel baby’s is een baby-hangmat de manier om in slaap te komen. Het wiegen van de baby-hangmat komt namelijk heel natuurlijk over (geen last van schokkerige bewegingen) waardoor de baby sneller in slaap valt.

Daarnaast worden baby’s van nature al in slaap geschommeld, de baby-hangmat neemt dit natuurlijke proces over.
Ook is het natuurlijk heerlijk om de baby zelf in slaap te schommelen met een baby-hangmat.


De baby-hangmat als ideaal cadeau!

Ken je mensen die binnenkort een baby verwachten? Kies dan nu voor de baby-hangmat en zorg er voor dat ze hier volop van kunnen genieten! De natuur neemt het proces van wiegen helemaal over en de baby kan heerlijk verder slapen. De baby hangmat is ideaal om beneden en op de slaapkamer van de baby te gebruiken, je weet immers niet waar de baby in slaap gaat vallen!


Wat klanten zeggen: "Origineel cadeau voor mijn kleine nichtje"

“Vorige week heb ik de babyhangmat voor mijn zus gekocht, ze is bevallen van een dochtertje. Ik zocht een origineel cadeau en kwam hier terecht. Ze is hartstikke blij met de babyhangmat en kan nu vanuit haar bed de baby weer in slaap wiegen.”


Wat klanten zeggen: "Inmiddels twee babyhangmatten gekocht"

“Een ideaal cadeau, mijn broer en zijn vriendin hebben een baby gekregen en ze zijn er erg blij mee. Ik heb dit cadeau gedaan en ze hebben zelf ook nog een babyhangmat aangeschaft, deze hebben ze bij onze ouders neergezet. Als de baby daar dan naar toe gaat kan de baby daar ook goed slapen in zijn eigen hangmat! Ik vind het een goede uitvinding, een natuurlijk effect om de baby in slaap te wiegen, iedereen kan hier mee uit de voeten en dat is dan ook het voordeel!"


Wat klanten zeggen: "De hangmat geeft echt het wieg effect"

"De baby hangmat heb ik gekregen tijdens mijn zwangerschap, ik was erg benieuwd hoe de baby er op zou reageren. Ik stond meteen te kijken na de eerste keer toen ik de baby er in had gelegd. De hangmat geeft echt het wieg effect dat je anders met je armen maakt, je krijgt de baby veel gemakkelijker in slaap. Hiervoor is de hangmat een mooie oplossing en eenvoudig te gebruiken. Het is een natuurlijk proces en ik sta er van te kijken hoe de baby hier op reageert. Ook voor ons tweede kindje ga ik de hangmat gebruiken, ik ben nu in verwachting, maar het kan ieder moment gebeuren, spannend!"


Wat klanten zeggen: "Geen slapeloze nachten meer"

"De baby hangmat zorgt er voor dat onze kleine veel eerder slaapt. We hebben heel wat slapeloze nachten gehad, nu niet meer. Even in de baby hangmat en de kleine slaapt snel weer door. Het is een mooi effect om te zien hoe snel dat kan gaan. We maken er allebei veel gebruik van voor onze kinderen. De andere krijgt een kinder hangmat, en daar kan ze ook goed in slapen. We vinden het prachtig om te zien hoe onze kinderen alleen door het hangmat idee goed kunnen slapen."


Veilig voor de baby? Tips en weetjes over de baby-hangmat

Wanneer je de baby op zijn rug in de hangmat legt wordt de rug niet helemaal gesterkt. Zo kan de overgang van foetushouding naar de grote mensenwereld rustig verlopen wat beter is voor de baby. Ook kan de baby zich in de hangmat niet omdraaien, de hangmat ondersteund de baby namelijk aan de zijkanten. Zorg er wel voor dat de baby altijd warm in de hangmat ligt. Een hangmat houdt in tegenstelling tot een matras of een normaal bed geen warmte vast. Dit zorgt er voor dat een hangmat in de winter koud en in de zomer koel, zorg er dus zelf voor dat de baby warm blijft.

Extra tip: Zorg dat de baby wanneer deze in de de hangmat ligt niet meer dan 20 centimeter boven de vloer hangt. Dit is uit veiligheidsoverwegingen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Babyhangmat 'Classic' Black
  Waardering:
  100%
  Tropilex ® Babyhangmat 'Classic' Black
  49,00
  In voorraad
 2. Babyhangmat 'Classic' White
  Waardering:
  80%
  Tropilex ® Babyhangmat 'Classic' White
  49,00
  In voorraad
 3. Babyhangmat 'Natural' Brown
  Waardering:
  100%
  Tropilex ® Babyhangmat 'Natural' Brown
  49,00
  In voorraad
 4. Babyhangmat 'Natural' Blue
  Waardering:
  100%
  Tropilex ® Babyhangmat 'Natural' Blue
  49,00
  In voorraad
 5. Babyhangmat 'Natural' Pink
  Waardering:
  100%
  Tropilex ® Babyhangmat 'Natural' Pink
  49,00
  In voorraad
 6. Babyhangmatset 'Koala'
  Amazonas Babyhangmatset 'Koala'
  Voor 99,00 Van 129,00
  In voorraad
 7. Babymatrasje 'Sunny'
  Amazonas Babymatrasje 'Sunny'
  Voor 19,00 Van 29,00
  In voorraad
 8. Baby zitzak 'Dinga' Beige
  Sit&Joy ® Baby zitzak 'Dinga' Beige
  59,00
  In voorraad
 9. Baby zitzak 'Dinga' Aqua
  Sit&Joy ® Baby zitzak 'Dinga' Aqua
  59,00
  In voorraad
 10. Baby zitzak 'Dinga' Pink
  Sit&Joy ® Baby zitzak 'Dinga' Pink
  59,00
  In voorraad
 11. Baby zitzak 'Dinga' Lime
  Sit&Joy ® Baby zitzak 'Dinga' Lime
  59,00
  In voorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Baby hangmatten - Baby & Kids

Veilige babyhangmatten. Makkelijk te wassen. Koop voordelig je baby hangmat. Grootste assortiment. Gratis verzending & Retour.