Blog

 1. Houten Hangmat Standaard

  Voor elke hangmat hebben wij een een houten standaard, direct vanuit ons eigen magazijn leverbaar. Elke hangmat standaard is gemaakt van 100% FSC gekeurd hout afkomstig uit goed beheerde bossen van Scandinavische. Tropilex heeft met de 'Wood' serie voor elke maat en uitvoering hangmat, een passende hangmat standaard. De reeks bestaat uit de '... Lees verder...
 2. Metalen Hangmat Standaard

  Je hangmat gemakkelijk en snel overal ophangen, dat doe je met een metalen hangmat standaard. Makkelijk in elkaar te zetten, goed te verplaatsen naar telkens het lekkerste plekje in de tuin en erg stevig! We hebben de 'Easy' modellen van Tropilex die je snel in elkaar kunt zetten middels een schuifsysteem met schroeven in de buizen. Er zit een ... Lees verder...
 3. De ultieme hangout met vrienden

  Ben je een even grote hangstoel fan als wij, dan heb je ongetwijfeld je vriendengroep aangestoken met je enthousiasme en hangen ook zij graag rond in hun hangstoel. Trommel ze daarom eens op om een ultieme hangout met elkaar te beleven! In het bos, park, bij een openluchtconcert of festival: we hebben nog mooi weer, dus waarom er niet op een meest ... Lees verder...
 4. De vijf variaties van de hangstoel

  Als er één item is waarvan de populariteit alleen maar toeneemt, is het wel de hangstoel. Steeds meer mensen ontdekken hoe fijn het is om los te zitten van de grond en hoe mooi een hangstoel kan zijn; niet alleen in de tuin of op het balkon, maar ook in huis. Er komen dan ook steeds meer soorten hangstoelen bij. Hier de vijf belangrijkste ... Lees verder...
 5. Dit doen wij het liefst in onze hangstoel!

  Een hangstoel is heerlijk om in te ontspannen, wat te luieren en naar de tuin, tv of uit het raam te kijken. Dat is dan ook met stip één van onze favoriete dingen om te doen in onze hangstoel. Maar een hangstoel is ook de uitgelezen plek om ontspanning te vinden in lezen, musiceren of breien. Eigenlijk is de hangstoel daarmee wat de schommelstoel... Lees verder...
 6. Verschaf je hangstoel onderdak

  Eén van de grootste interieurtrends van dit moment is het bij elkaar brengen van de binnen- en buitenruimte. Door het maken van een buitenkamer kun je veel langer van het buitenleven genieten. Er wordt dan ook heel wat afgeklust om een overkapping, veranda of tuinhuis in elkaar te timmeren. Een hangstoel is een heerlijke toevoeging aan elke ... Lees verder...
 7. Zomerse hangstoelhits

    De zomer is bij uitstek het seizoen van de hangstoel. De zomerzon lonkt en de avonden zijn zwoel en lang. In de tuin kun je heerlijk tijd wat voor jezelf doorbrengen, maar ook urenlang gezellig met elkaar zitten. Deze hangstoelen zijn bij uitstek geschikt voor die zonnige zomerdagen en gezellige zomeravonden in de tuin!   Tijd voor jezelf... Lees verder...
 8. De hangstoel, van hippie tot hipster

  Kent de hangmat een eeuwenoude geschiedenis; de hangstoel heeft heel wat minder jaartjes ervaring. Van hippie hoogtepunt in de jaren zestig tot lieveling van de hipster anno nu; in een aantal decennia is de hangstoel getransformeerd van rotan meubelstuk tot veelzijdige relaxplek voor binnen en buiten.   De eeuwenoude geschiedenis van de hangmat... Lees verder...
 9. Ga verticaal! Hangen is de interieurtrend van 2016

  Blijkbaar hebben we meer behoefte aan lucht, licht en speelsheid in ons leven, want hangende planten en hangend meubilair blijken een uitermate populaire aanvulling op ons interieur! De hangstoel is al langer met een opmars bezig, maar intussen al lang niet meer het enige dat wordt opgehangen. Van hangende planten en een verticale tuin tot een ... Lees verder...
 10. De lekkerste drankjes voor zwoele zomeravonden

  Warm weer, zonnetje, vrije dagen en zwoele zomeravonden… We verheugen ons nu al op die fijne avonden in de tuin. Terwijl de zon langzaam ondergaat, zijn wij nog lang niet van plan om uit onze hangstoel te komen. Behalve dan misschien om ons glas bij te vullen met één van deze heerlijke zomerdrankjes! Spaanse Sangria met vers fruit Zet een... Lees verder...

Producten 11-20 van 105

Toon per pagina