Blog

 1. Je hangstoel stylen doe je zo!

  Een hangstoel kun je in allerlei kleuren en uitvoeringen kopen. Maar vervolgens kun je er nog veel meer mee doen. Door je hangstoel zelf te stylen en je hangplek mooi in te richten, creeer je een superfijn plekje in huis om optimaal te kunnen chillen!   Kies het beste plekje Kies de plek waar je de hangstoel gaat hangen met zorg! Ben je ... Lees verder...
 2. Hangstoel: heerlijke must-have in je huis!

  Heb jij behoefte aan een heerlijke relaxplek en kan jouw interieur wel wat extra lef gebruiken? Haal dan een hangstoel in huis! Een hangstoel is een speelse, stoere aanwinst voor je interieur en een heerlijke plek om in te luieren, lezen of tv te kijken.   Het hangstoel effect Met een hangstoel heb je meteen een eyecatcher in de kamer. Hoewel ... Lees verder...
 3. Waar hang je een hangmat mee op?

  Een hangmatstandaard zien sommige mensen niet zitten. Ze vinden het een te groot ding in hun tuin, hebben twee perfecte bomen of houden gewoon niet van de uitstraling van een standaard. Toegegeven, een hangmat die tussen twee bomen zacht heen en weer wiegt, terwijl je boven je het geruis van de bladeren hoort is natuurlijk heerlijk. Hét ... Lees verder...
 4. Een hangstoel op kantoor

  Wie had dat gedacht: Van troosteloos kantoor tot ultieme chillplek! Het is de laatste jaren steeds vaker aan de hand. Niet zo gek, want de functie van het kantoor is vergeleken met een halve eeuw geleden enorm veranderd. Daarmee is er ook plaats gekomen voor een nieuwe kantoorinrichting. En daar past een hangstoel perfect bij!   Het ... Lees verder...
 5. Hangstoel of hangmat?

  Oké, je bent er klaar voor. Je gaat een hangmat aanschaffen. Je kijkt enthousiast op internet en vindt, naast een enorm aanbod hangmatten, ineens ook hangstoelen. De hangstoel wint de laatste jaren behoorlijk aan populariteit. Je twijfelt, want zo'n stoel zie je ook wel zitten. We zetten de verschillen tussen beide ... Lees verder...
 6. Pimp je hangmat

  De tijd waarin een hangmat niet meer was dan eens saai stuk stof is allang voorbij. Zoals met alles tegenwoordig, is de hangmat volledig aan te passen aan jouw eigen voorkeuren. Natuurlijk geldt dat voor de hangmat zelf, doordat je kunt kiezen voor elke kleur van de regenboog, verschillende uitvoeringen en standaarden, maar ook doordat mensen er ... Lees verder...
 7. Hangmatten: de stofsoorten

  Een hangmat is leverbaar in verschillende stofsoorten. Katoen en polyester: dat kennen we allemaal wel. EllTExMaar heb je ooit van EllTex gehoord? EllTex staat voor Extra Long Lasting TEXtile. Hangmatten die van deze stof zijn gemaakt zijn praktisch onverwoestbaar. Je laat ze in weer en wind buiten hangen, zelfs in de felle zon: ze zullen niet ... Lees verder...
 8. Hangmatstandaarden en accessoires

  Een goede hangmatleverancier zorgt voor de juiste accessoires, waarvan een bijpassende standaard en/of goede ophangmaterialen het belangrijkste zijn. Dat is de basis. En dan komt het leuke gedeelte: de gadgets. Want optimaal relaxen doe je in een hangmat waarbij alles binnen handbereik is. Komt ie! VoetensteunenAls je kiest voor een hangmat, dan ... Lees verder...
 9. Een hangstoel: het ultieme cadeau voor iedereen!

  Het steeds een hele opgave om op elke verjaardag weer met een leuk cadeau op de proppen te komen... Gelukkig weten wij één hartstikke leuk en uitermate origineel cadeau: een hangstoel! En wie er ook wat te vieren heeft, van je kleine neefje tot je veganistische vriend, er is een hangstoel voor iedereen.   Een kinderhangstoel voor het kleine ... Lees verder...
 10. Hoe zeg je "hangmat" in verschillende talen?

  Als je in het buitenland vertoeft is het zinvol een paar belangrijke woorden te spreken als, goedemorgen, goedemiddag. Ja en nee. Bedankt en tot ziens of vaarwel. Een woord dat niet in dit rijtje mag ontbreken is Hangmat. Zonder een fijne hangmat is een tripje buitenland immers lang niet zo aangenaam. Daarom hieronder enkele vertalingen van het ... Lees verder...

Producten 31-40 van 105

Toon per pagina