Blog

 1. Slapen in je hangmat

  Lekker slapen in je hangmat is een van de meest gelukzalig momenten van de zomer. Lekker in de buitenlucht, al wiegend in slaap vallen blijkt ook nog eens hartstikke goed voor je te zijn! Zwitserse onderzoekers weten nu ook waarom. De wiegende beweging maakt dat mensen sneller in slaap vallen dan op een stilstaand matras. Daarnaast blijkt dat je... Lees verder...
 2. Hangmatten seizoen losgebarsten

  Nadat de zomer van 2015 officieel is begonnen met een hittegolf en aanhoudend lekker weer, is het hangmatten seizoen losgebarsten. Zowel onze hangmatten als hangstoelen zijn niet aan te slepen en het valt op dat mensen dit seizoen kiesen voor groot. Zo is de Alabama hangmat 1 van de hangmatten die dagelijks veel besteld wordt. De Alabama hangmat is... Lees verder...
 3. Veel gemak van een hangmat standaard

  Een hangmat standaard zorgt voor veel gebruiksgemak. Niet alleen kun je het zoeken naar bevestigingspunten achterwege laten, maar ook is het gemakkelijk meeverhuizen met de zon of juist de schaduw. Houten of metalen hangmat standaard? De materiaalkeus van je hangmat standaard is erg persoonlijk. Sommige mensen hebben een duidelijke voorkeur voor ... Lees verder...
 4. Hangmatten seizoen is weer geopend!

  Eindelijk is het dan zover want het hangmatten seizoen is weer geopend. Er zijn veel volop hangmatten verkrijgbaar en je kunt er nu snel eentje kiezen. Heb jij al een merk of een kleur in gedachten? Misschien wil je het deze lente en zomer eens heel anders aanpakken. Volop kleur zodat je een lekkere opvallende hangmat in de tuin kunt plaatsen. Je ... Lees verder...
 5. Hangmatten niet alleen in warme landen

  Bij hangmatten denk je wellicht aan de zonnige stranden van tropische landen, de zwembaden bij luxe hotels, de balkons van een appartement enz. Oké, daar kun je dag en nacht in een hangmat doorbrengen. Dat is in ons land wel even anders. Maar wacht eens even……. ook in Nederland kun jij op de heerlijke zomerse dagen en avonden (en dat worden er... Lees verder...
 6. Hangmatten binnen en buiten

  Rust na het werk Steeds meer mensen ontdekken hoe fijn het is om in de hangmat plaats te nemen als je thuis komt van een drukke dag werken. Als je die ervaring nog niet hebt opgedaan, dan wordt het de hoogste tijd dat je eens gaat ervaren hoe fijn dat is. Je bent meteen ontspannen, even een moment voor jezelf. Probeer het zelf maar eens uit. Toch ... Lees verder...
 7. Gun jezelf een heerlijke hangmat

  Nu bij de meeste mensen het vakantiegeld op de rekening staat is het tijd om dat extraatje eens goed te besteden. Weet jij welk doel een heel goed doel blijkt te zijn? Jij, jij bent het goede doel. Het hele jaar dag in dag uit werken, klaar staan voor anderen, mensen of dieren, dat doet er niet toe. Jij bent het die constant bezig is om het anderen... Lees verder...
 8. Hangmatten voor de zomervakantie

  Zomervakantie Er zijn een groot aantal hangmatten die echt bij deze zomer passen, vrolijke en warme kleuren doen het hem. Heb je nu ook zin en tijd om te gaan kijken welke hangmatten jij mooi vindt en welke er bij je in de tuin passen? Neem deze tijd dan nu en lees ondertussen de reacties door van mensen die voor de zomervakantie speciaal een van ... Lees verder...
 9. Jong en oud genieten van de hangmat

  Alle Dagen Heel Druk? Steeds meer kinderen krijgen de diagnose ADHD, maar zijn deze kinderen dan echt te druk? Misschien moeten de kinderen de energie beter kunnen uiten en lekker rond kunnen rennen. Onder schooltijd op tijd even naar buiten en uitkuren zodat zij zich daarna weer kunnen concentreren. Het kan ook zijn dat zij zich even terug willen... Lees verder...
 10. Hangmatten en lekker uitrusten

  Iets meer rust Als je een hangmat hebt aangeschaft, dan is dat het geschikte moment om meer rust in te gaan bouwen in je leven. Je kunt hierdoor lekker gaan ontspannen, iedere dag als je wat gedaan hebt kun je even rusten, na het boodschappen doen, na het wegbrengen van de kinderen en zeker na een lange dag werken. Het avondeten kan dan best even ... Lees verder...

Producten 41-50 van 105

Toon per pagina