De hangmatten voor in de tuin

Vakantie

Het lekkere weer zal de komende tijd nog wel even aanhouden, heb je al vakantie gehad of kun je nu lekker een weekje vrij nemen? Het zou heerlijk zijn als je nu vrij kunt nemen en kunt genieten van de mooie momenten buiten. Hierbij mag een hangmat niet gemist worden. Als je nog geen hangmat hebt voor in de tuin, dan is dit nu de hoogste tijd om ze aan te schaffen. Je kunt er nu eentje uitkiezen in onze webshop en reken er maar op dat je daar veel gebruik van maakt.De reacties

De mensen die al een hangmat aan hebben geschaft laten ons regelmatig weten hoe heerlijk het is om daar gebruik van te maken, dat delen we graag met jullie dus lees de reacties maar eens door:

"Vorige week heb ik drie hangmatten gekocht voor mij en de kinderen, ze maken er dagelijks gebruik van en ze genieten doorgaans. Ze hebben hem zelfs mee op vakantie genomen en hun vriendjes willen er ook eentje. Ik heb ze meteen naar jullie website doorverwezen!"

"De kinderen zijn graag buiten, maar nu zijn ze er extra vaak, ze liggen niet meer binnen op de bank tv te kijken, ze lezen buiten een boek in de hangmat, het doet wonderen een goede Hangmat Grenada Bazalt hangmat in de tuin. Ik ben er blij mee want de kinderen zijn een stuk fitter en ze hebben meer energie omdat ze de hele dag buiten zijn."

"Ik kan me geen leven meer indenken zonder hangmat. De kinderen ook niet want zij maken hier ook de hele dag gebruik van, ze moeten weer bijna naar school, het liefst zouden ze dan de hangmat meenemen en vanuit de hangmat leren, maar helaas zal dat niet gaan."