Alle orders worden direct verwerkt. De bezorgdiensten hebben het druk, je pakket kan wat vertraging hebben.

De keuze is reuze...

De keuze is reuze, maar of dat nu zo positief is…… Als je eenmaal tot de conclusie bent gekomen dat een hangmat zeker geschikt is voor jouw gezin, jouw baby enz. dan ben je er nog niet. Bekijk het aanbod en je weet wat er met deze zin wordt bedoeld. Het aanbod is zo uitgebreid, zo mooi, zo divers, zo…… prachtig! Ga zelf naar de site en beoordeel de hangmatten, zodat je ziet dat er geen woord teveel is geschreven over de hangmatten. Oogverblindend, te mooi om buiten te zetten, allemaal woorden die recht doen aan de hangmatten.

Maar voor welke hangmat ga je nu kiezen?

Dit wordt een probleem omdat ze allemaal zo ontzettend mooi zijn. Probeer een keuze maken te vereenvoudigen door vooraf de maat te bepalen. Wil je een brede hangmat? Zorg ook dat je weet voor wie de hangmat is bestemd: voor een baby, een kind of volwassene, of misschien wel een tweepersoons hangmat. Waar komt de hangmat te staan (belangrijk voor het dessin en de kleur)? Zo wordt de keuze steeds kleiner en blijven er uiteindelijk enkele hangmatten over. Dan zal er toch een definitieve keuze gaan vallen, of neem je ze beide?Welke hangmat of ga je voor de hangstoel?

Als je het aanbod van de hangmatten bekijkt zullen er ongetwijfeld ook hangstoelen voorbij komen. Het wordt je niet gemakkelijk gemaakt om een juiste keuze te maken. Ook een hangstoel ziet er namelijk zeer aantrekkelijk uit.

Moet je echter wel een keuze maken?

Wellicht heb je plaats voor twee hangmatten. Dus kun je ook de keuze maken om kennis te gaan maken met een hangstoel. Het is je eigen smaak wat de voorkeur heeft en jij bepaalt wat er het fijnste ligt/zit. Waarschijnlijk vind je de afwisseling een groot voordeel.