Fatboy hangmat

Veel mensen zijn op zoek naar een Fatboy hangmat. Dankzij je zoektocht naar deze hangmat ben je waarschijnlijk in onze shop terecht gekomen, waarvoor dank!

De Fatboy hangmat dankt zijn populariteit aan de blitse marketing campagnes en zijn grote formaat, waardoor hij zoveel ruimte heeft dat je er wel met 3 personen in kunt liggen. Daarnaast heb je voor de Fatboy hangmat geen bevestigingspunten nodig, omdat de hangmat wordt geleverd met een hangmat standaard. Naast de Fatboy hangmat heeft het merk meer toffe producten op de markt gebracht, waarvan het zitkussen een van de bekensten is.

Vergelijkbare hangmatten.

Helaas kunnen wij je momenteel de Fatboy hangmat (nog) niet aanbieden. Daarentegen laten we je graag enkele vergelijkbare hangmatten zien met meer (hang) comfort en een veel zachtere prijs.

Oceano hangmat - Fatboy hangmat

Oceano Arabica

De Oceano Arabica is een hangmatset bestaande uit de Alabama hangmat en de Oceano standaard. 2 top producten verpakt in 1 set. De Alabama hangmat is een grote hangmat geschikt voor 2 personen. Deze hangmat heeft mooie details. Zo komt hij standaard met een heerlijk kussen en kun je zowel de onder als bovenkant van de hangmat gebruiken om op te liggen. De onderkant is wit en de bovenkant bruin, waardoor het na omdraaien lijkt of je een compleet nieuwe hangmat in je tuin hebt hangen.

De standaard is in hoogte en lengte verstelbaar en is gemakkelijk in elkaar te zetten zonder gereedschap.

Het verschil in prijs met de Fatboy hangmat is een uitgebreid etentje voor twee personen.

Technische gegevens:

Hangmat Alabama:
Maat doek: 210 x 140 cm
Materiaal: 100% polypropyleen
Totale lengte: 400 cm
Gewicht: 4,1 kg
Belastbaarheid: max. 160 kg
Lengte spreidstok: 140 cm

Standaard Océano:
Hoogte x breedte: tot 110 x 118 cm
Ophanglengte: 330 - 420 cm (verstelbaar)
Totale lengte: 475 cm
Gewicht: 27,0 kg
Belastbaarheid: max. 160 kg

Prijs € 285.


Hangmat beach - Fatboy hangmat

Hangmatset Beach

Voor de prijs van 1 Fatboy hangmat koop je 4 van deze heerlijk Beach hangmatsetjes. De hangmatset Beach bestaat uit een standaard die gemakkelijk in elkaar te zetten is en tijdens opslag, in de wintermaanden, vrijwel geen ruimte in beslag neemt. De uiterst comfortabele hangmat komt in de populaire kleur Vulcano.

Technische gegevens:

Maat doek: 200 x 100 cm
Stokbreedte: 80 cm
Materiaal doek: 100% katoen
Totale lengte: 304 x 91,5 x 78,5 cm
Gewicht: 11,5 kg
Belastbaarheid: max. 100 kg

Verpakking (L x H x B): 120 x 8 x 37 cm

Prijs € 99.


Hangmatset Summer - Fatboy hangmat

Hangmatset Summer

De hangmatset Summer bestaat uit de Aruba Fuego hangmat en hangmat standaard Sumo. De hangmat Aruba Fuego is een hele stevige spreidstok hangmat. De spreidstok zorgt ervoor dat de hangmat opengevouwen blijft als een 2 persoons bed. Deze hangmat geeft je het ultieme hangmat gevoel tegen een heel aardige prijs.  De bijgeleverde standaard is gemakkelijk in elkaar te zetten zonder gereedschap.

Technische gegevens:

Hangmat 'Aruba' fuego
Maat doek: 210 x 120 cm
Stokbreedte: 80 cm
Materiaal: 55% katoen, 45% polyester
Totale lengte: 310 cm
Gewicht: 2,3 kg
Belastbaarheid: max. 180 kg

Hangmatstandaard 'Sumo Rockstone'
Hoogte x breedte: 110 x 105 cm
Ophang lengte: 270-320 cm (verstelbaar)
Totale lengte: 270-330 cm (verstelbaar)
Gewicht: 20 kg
Belastbaarheid: max. 120 kg

Verpakking (L x H X B): 110 x 14 x 48 cm

Prijs € 139.

Met dit blogbericht hopen we je goede alternatieven te hebben laten zien voor de Fatboy hangmat. Op onze hangmatset pagina hebben we nog meer modellen die we helaas niet allemaal in dit bericht kwijt konden.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel, mail of chat met ons.

Ga je een hangmat bestellen? Al onze hangmatten zijn uit voorraad leverbaar en worden (zonder verzendkosten) binnen 1 werkdag bezorgt.