Alle orders worden direct verwerkt. De bezorgdiensten hebben het druk, je pakket kan wat vertraging hebben.

De hangmat in de winter gebruiken

Als je een echte hangmat fan bent, dan baal je wellicht van de winterdag. Je wilt dan namelijk lekker buiten in de hangmat liggen maar dat is zeer fris, zeker wanneer het gesneeuwd heeft. Wil je in de wintermaanden de hangmat toch kunnen gebruiken? Dan hebben we een aantal tips voor je.

Als je een echte hangmat fan bent, dan baal je wellicht van de winterdag. Je wilt dan namelijk lekker buiten in de hangmat liggen maar dat is zeer fris, zeker wanneer het gesneeuwd heeft. Wil je in de wintermaanden de hangmat toch kunnen gebruiken? Dan hebben we een aantal tips voor je:

- Hang de hangmat in de woonkamer op: je kunt gaan genieten van het uitzicht, je kunt uitrusten en toch alles bijhouden wat er beneden gaat gebeuren. Hang de hangmat voor de raam en je bent toch een beetje buiten.
- Gebruik de hangmat op je slaapkamer: je kunt jezelf in de hangmat in slaap wiegen. Je kunt hier heerlijk door slapen, misschien is het wel een vervanger van je bed in de wintermaanden. Een paar dekens en een kussen mee in de hangmat en je kunt je geluk niet op: wat ga je heerlijk slapen!
- Neem de hangmat mee naar de garage: je kunt de hangmat in de garage ophangen en hier heerlijk gaan genieten van een boekje en wat drinken.

Vind jij het prettig om alles bij te kunnen houden en toch uit te kunnen rusten? Kies dan nu een ideale plaats waar dat jij de hangmat deze winter op gaat hangen. Zodra het mooie weer en weer aan gaat komen kun je natuurlijk weer meteen naar buiten met je hangmat! Zorg dat je nu alle winterzon mee gaat pakken, hang de hangmat lekker voor de raam en je gaat alle warmte mee krijgen. Het is ideaal om te ervaren wat de hangmat in de wintermaanden voor je kan betekenen. Zeker weten dat je nu de wintermaanden goed uitgerust door kunt komen! Na je werk lekker met een boekje in de hangmat, een tafel er naast met wat drinken en te eten en je kunt je geluk niet op. Het wordt een heerlijke tijd, kijk je nu al uit naar de wintermaanden?


Een extra tip:

- Hang de hangmat boven de verwarming! Dit is lekker warm en ideaal, je hebt geen dekens nodig en kunt toch lekker weg zwijmelen in de hangmat!