Hangmat met Standaard

De mooiste standaarden, gecombineerd met de mooiste hangmatten! De sets zijn direct uit voorraad leverbaar en worden gratis bij jou thuisbezorgd. Valt de ontspanning tegen? Dan kunt u het product kostenloos retourneren tot 100 dagen na aankoop.

Komt u er niet uit? Neem dat gerust contact op met onze klantenservice.

Met een hangmatset heeft u meteen alles in huis om volop van uw hangmat te kunnen genieten. Kies uw hangmat en het juiste metalen frame zit er automatisch bij. Een metalen hangmatstandaard is eenvoudig in elkaar te zetten, ijzersterk, weer- en windbestendig en zorgt voor een 100% veilige ophanging!

Het voordeel van een hangmat standaard


Een hangmatstandaard biedt een praktische en betrouwbare oplossing voor iedereen die geen goede plek heeft om zijn hangmat op te hangen. We beschikken immers niet allemaal over twee mooie bomen in de tuin! Daarnaast biedt een standaard nog meer voordelen. Omdat je een hangmatstandaard eenvoudig kunt verplaatsen, bepaal je zelf of je in de zon wilt liggen of juist de schaduw wilt opzoeken. Daardoor kun je de hangmat veel intensiever gebruiken. En misschien heb je wel ruimte om hem in de winter binnen neer te zetten en kun je er het hele jaar plezier van beleven! Ten slotte lig je in een hangmatstandaard altijd veilig en stabiel. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je naar beneden glijdt of de ophangpunten niet sterk genoeg zijn. Zo kun je pas echt ontspannen!

Metalen hangmat standaard

Een hangmat standaard is gemaakt van hout of metaal. Een houten frame oogt prachtig en natuurlijk, maar is zwaarder dan een metalen frame en daardoor moeilijker te verplaatsen. Een metalen standaard is dus praktischer en door een handig kliksysteem eenvoudig in elkaar te zetten. Daarnaast is metaal uiteraard ijzersterk en nagenoeg onderhoudsvrij. Door de poedercoating van hoge kwaliteit is het weer- en windbestendig. Ten slotte is een metalen standaard een uitstekende keus wanneer een houten frame te massief oogt, bijvoorbeeld op een klein oppervlak of in de woonkamer.

Metalen hangmatset

Wanneer je een nieuwe hangmat met daarbij een standaard wil aanschaffen, dan is een hangmatset de meest voor de hand liggende keuze. Je krijgt een hangmat met bevestigingsmateriaal en het juiste frame in één keer thuisbezorgd. Je kunt dus meteen van een complete, veilige en praktische hangplek genieten. Kies de hangmat uit die je wilt - een traditionele hangmat, een hangmat met spreidstok, een eenpersoons, tweepersoons of driepersoons hangmat – en het juiste frame zit bij de set inbegrepen. Dat scheelt een hoop zoekwerk. Let wel goed op de afmetingen van de standaard, zodat je zeker weet dat je genoeg ruimte hebt om hem neer te zetten!

Bekijk alle hangmatten met standaard