Pimp je hangmat

De tijd waarin een hangmat niet meer was dan eens saai stuk stof is allang voorbij. Zoals met alles tegenwoordig, is de hangmat volledig aan te passen aan jouw eigen voorkeuren. Natuurlijk geldt dat voor de hangmat zelf, doordat je kunt kiezen voor elke kleur van de regenboog, verschillende uitvoeringen en standaarden, maar ook doordat mensen er zelf allerlei sfeervolle zaken aan toevoegen.

persoonlijke hangmat

Kussens en dekens

De hangmat neemt in sommige huishoudens bijna volledig de plaats van de bank in, omdat elk gezinslid er graag in ligt. We zien regelmatig dat mensen starten met een éépersoonshangmat, om vervolgens na enkele maanden aanvullend een familiehangmat aan te schaffen. Kussens, dekens, boeken en warme sokken: je kunt het zo gek niet bedenken of mensen vullen hun hangmat ermee.

Sfeer

En eigenlijk is het helemaal niet zo gek dat dit gebeurd, want in onze maatschappij vinden mensen het heerlijk om hun eigen, persoonlijk plekje te hebben, waarin ze zich met hun eigen, vertrouwde spullen helemaal thuis en op hun gemak kunnen voelen. Als in een eigen oase van rust. Al geldt dat niet helemaal voor de familiehangmat, want dat lijkt ons eerder een oase van gezelligheid!