Waar je op moet letten bij de aankoop van een hangmatstandaard

Een hangmat kent iedereen, maar een hangmat standaard is wat minder bekend. En dat is jammer, want een hangmatstandaard is, voor een comfortabel gebruik van je hangmat, minstens net zo belangrijk als de mat zelf. Er zijn verschillende soorten hangmat standaarden. Dit verschil zit hem vooral in de grootte van de hangmat standaard. Wij adviseren vaak om een iets groter model te kiezen. Ook met het oog op de toekomst. Wie weet komt er een tijd dat je graag een groetere hangmat wilt. Dan kun je de hangmat standaard blijven gebruiken.

Hout
Een standaard van hout is duurzaam in het gebruik. En daarnaast is het een lust voor het oog in je tuin. Zeker als je de standaard goed combineert met een hangmat die perfect past bij de tinten van je tuin. Een houten standaard is redelijk zwaar, waardoor deze wat moeilijker te verplaatsen is. Maar... het maakt de standaard wel weer lekker stabiel!

Metaal
Als je de hangmat liever verplaatst zo nu en dan, bijvoorbeeld met de zon mee, kies dan voor een metalen standaard. Deze is stukken lichter en daardoor lekker flexibel door je tuin te verplaatsen

Hangmat standaard