Hangmat voor binnen

Hangmatten die je binnen gebruikt zijn er bijvoorbeeld voor baby’s en kleine huisdieren. Hangmatten voor baby’s zijn van katoen gemaakt en in frisse kleuren te koop. De prijs zal je reuze meevallen: ongeveer 25,00 euro is de richtprijs. Wellicht een leuk kraamcadeau.

Hangmatten die je binnen gebruikt zijn er bijvoorbeeld voor baby’s en kleine huisdieren. Hangmatten voor baby’s zijn van katoen gemaakt en in frisse kleuren te koop. De prijs zal je reuze meevallen: ongeveer 25,00 euro is de richtprijs. Wellicht een leuk kraamcadeau. De hangmat voor een baby is in de box door iedereen op een eenvoudige manier vast te maken. Je moet de hangmat niet te hoog hangen. De baby laat zich heerlijk wiegen in de hangmat. Blijf uit veiligheidsoogpunt wel steeds in de buurt, ook al rolt de baby zich nu nog niet om, eens gaat het hem lukken. Ook jouw kat zou er een lekker plekje van kunnen maken voor zichzelf: dus let op! Maar tevens geniet ervan als je baby heerlijk ligt te schateren in zijn fleurige hangmat.

Ook voor je kleine huisdieren zijn er hangmatten te koop. Je kunt ze aan de radiator bevestigen. Bijvoorbeeld jouw kat zal heerlijk slapen in zijn hangmat. Hij ligt niet meer op de koude vloer en vindt de warmte van de radiator geweldig lekker.

Hangmat voor buiten

Voor de grotere kinderen, je partner of voor jezelf heb je een grote hangmat nodig. Heb je een grote tuin met bomen die er zich voor lenen, dan is het natuurlijk geweldig om een hangmat tussen deze bomen te bevestigen. Met een speciale bevestigingsset weet je dat de hangmat veilig vastzit. Ook kan de hangmat met de lussen die eraan vast zitten worden vastgemaakt aan een stevige tak. Controleer alles heel goed! Wil je echter een hangmat, omdat deze je helemaal ontspant, en heb je niets om deze aan vast te maken, dan koop je er een standaard bij. Op deze manier kun je de hangmat plaatsen waar je wilt.