Hangmatstandaarden, ook voor kinderen!

Kinderen trekken zich graag terug in hun eigen, vertrouwde wereldje. Tegenwoordig wordt steeds meer erkend hoe belangrijk het is voor een kind om zijn of haar eigen plekje te hebben. Daarom hebben we speciaal voor kinderen een hangstoel ontwikkeld die gemakkelijk te plaatsen is in de slaapkamer. Zelfs in de allerkleinste!


Hangstoel of hangmat voor kinderen

Ophangen

Een hangstoel voor kinderen is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Vaak kiezen jongere kinderen voor knalkleuren en de wat ouderen voor een stoerdere of ingetogener kleur. Het kan allemaal. De manier van ophangen is een persoonlijke keuze: je hangt een stoel aan het plafond of je kiest voor een standaard. Het voordeel van een standaard is de flexibiliteit, want je schuift de stoel gemakkelijk naar een andere plek. En dat is, zeker voor kids die hun kamer nogal eens veranderen, een handige eigenschap.
 

Veiligheid

Kinderen voelen zich veilig in hun eigen hangstoel, waarin de grote wereld even helemaal buitengesloten lijkt. En dat is in een tijd als deze, waarin tablets, telefoons, radio en televisie constant aanwezig zijn, geen overbodige luxe. Kinderen komen heerlijk tot rust, door in hun hangstoel, zacht schommelend een boek te lezen, of gewoon lekker voor zich uit te dromen.