Hangmatstandaarden en accessoires

Een goede hangmatleverancier zorgt voor de juiste accessoires, waarvan een bijpassende standaard en/of goede ophangmaterialen het belangrijkste zijn. Dat is de basis. En dan komt het leuke gedeelte: de gadgets. Want optimaal relaxen doe je in een hangmat waarbij alles binnen handbereik is. Komt ie!

Voetensteunen
Als je kiest voor een hangmat, dan spreekt het voor zich dat ook je voeten als vanzelf ondersteund worden. In een hangstoel is dat niet het geval. Daarom is er een nieuw product ontwikkeld: de voetensteun. Deze steun zorgt ervoor dat je je voeten in een comfortabele positie kunt leggen, je bevestigt de steun eenvoudig aan elke hangmat. Op deze manier heb je de ontspannen, maar actieve zit van een hangstoel en de relaxte voetenondersteuning van een hangmat.

Utility pocket
Je favoriete tijdschrift, een zonnebril en... bedenk het maar. Het spreekt voor zich dat je deze artikelen graag bij de hand hebt als je je eenmaal hebt geïnstalleerd in je favoriete hangstoel of hangmat. Je hangt de utility pocket eenvoudig aan je mat of stoel en het grote relaxen kan beginnen.