Hangmatten een “cool” cadeau voor het jaar 2012

Als je een leuk cadeau zoekt dat echt typisch 2012 is, dan is de hangmat natuurlijk een heel cool idee. Het is niet alleen een origineel cadeau, maar het is ook ideaal omdat mensen het in de zomer en in de winter kunnen gebruiken. Je vraagt je misschien af wat je in de koude wintermaanden met een hangmat moet doen, maar ook dan kan een hangmat ideaal zijn, bijvoorbeeld lekker boven de verwarming, in de woonkamer of in de slaapkamer. Er zijn ook mensen die hem tijdelijk in de garage ophangen.

reishangmat

We hebben veel reacties gehad van mensen die dol zijn op onze hangmatten, hieronder kun je er een paar lezen:

"De hangmat is al naar buiten, ik wacht op het lekkere weer zodat ik buiten lekker kan ontspannen, bedankt voor de snelle service!"

"Ik zocht een cool cadeau voor mijn dochter, maar dat heb ik hier meteen gevonden, ze is hartstikke blij met haar hangmat en ze heeft hem in haar slaapkamer gehangen. Als ze moet leren dan gaan ze hier in liggen en weet je wat het mooie is? Ze leert nu iedere dag en haar cijfers worden steeds beter. Geweldig toch?"

"De hangmat kan in ons leven niet meer gemist worden, de kinderen vliegen naar huis omdat ze graag in de hangmat willen. Daarom hebben we er nog twee bijgekocht zodat ze allemaal na school even een moment hebben waarin ze kunnen ontspannen. Maar als ze daarmee klaar zijn, dan neem ik hem snel even over!"

Een geweldig idee dus die hangmatten. Bezoek nu vlug onze webshop!