Hangstoel buiten ophangen? De mooiste hangstoelen voor buiten!

Een hangstoel voor buiten, je ziet ze steeds vaker. In de tuin, op het balkon of tijdens vakanties. Het is een populair item en dat is niet zo vreemd. Want zodra je billen de stoel raken, ga je direct in de zen modus. Zelfs buiten de vakanties om. Dat wil jij toch ook?

De voordelen van een buiten hangstoel

  • Hij neemt weinig ruimte in, ideaal dus voor kleine tuinen en balkons. En voor wie dat wil, binnen in de woon- of slaapkamer.
  • Slechts 1 bevestigingspunt. Waardoor deze makkelijker en sneller op meerdere plekken bevestigd kan worden. Een houten balk of dikke tak is al voldoende.
  • Door de actieve houding zul je minder snel in slaap vallen. Erg handig als je wat wil lezen of een drankje wil drinken.
  • En zelfs op vakanties kan de hangstoel voor buiten, door zijn lichte gewicht en formaat, mee.

Het grootste voordeel van een buiten hangstoel tegenover een hangmat is de flexibiliteit. Zo heeft deze meer bevestigingsmogelijkheden en is hij kleiner van formaat.

De perfecte buiten hangstoel vinden

De buiten hangstoelen van Tropilex zijn er in meerdere kleuren, stoffen, vormen en maten. En misschien duizelt het daardoor een beetje. Maar juist door het ruime aanbod is er voor iedereen, ja ook voor jou, een geschikte hangstoel. Buiten zitten wordt op deze manier nog leuker.

De buiten hangstoel is voor iemand die graag buiten zit een origineel cadeau. En een match made in heaven als je de juiste kleur kiest uit het Tropilex assortiment. Zelfs aan koppels is gedacht. Want naast de 1-persoons is er een 2-persoons buiten hangstoel. Is dat niet een origineel huwelijkscadeau-idee?

Geweven of geknoopt

Of je kiest voor een geweven of een geknoopt doek is erg persoonlijk. Het soort materiaal draagt bij aan je persoonlijke zitcomfort. Heb je het snel koud, dan is een geweven doek erg behaaglijk, omdat deze minder wind doorlaat. De doeken van Tropilex uit Brazilië of Colombia zijn gemaakt van katoen en polyester. En extra duurzaam omdat ze tot 20% sterker zijn dan doeken van andere merken.

De geknoopte Mexicaanse buiten hangstoel is de oplossing voor warmbloedige types. Zelfs bij de hoogste temperaturen en warme zwoele zomeravonden, blijft deze extra koel.

Met een goed en ontspannen gevoel in je hangstoel buiten

Zodra je plaatsneemt in je hangstoel voor buiten ontspant je lichaam direct. Visualiseer er een mooi uitzicht bij, een drankje, muziekje of een goed boek. En je voelt je de koning te rijk. Helemaal als je weet dat Tropilex 1% van elke verkoop doneert aan het goede doel voor het behoud van onze planeet.

Bestel je buiten hangstoel eenvoudig online!

Wil je het hele jaar door een ontspannen vakantiegevoel ervaren? Bestel vandaag je buiten hangstoel en je kunt morgen al genieten van je hangstoel voor buiten! Voor al onze hangstoelen geldt gratis verzending en retour.

Bekijk al onze hangstoelen!

Gerelateerde Producten