Een hangstoel: het ultieme cadeau voor iedereen!

Het steeds een hele opgave om op elke verjaardag weer met een leuk cadeau op de proppen te komen...
Gelukkig weten wij één hartstikke leuk en uitermate origineel cadeau: een hangstoel!
En wie er ook wat te vieren heeft, van je kleine neefje tot je veganistische vriend, er is een hangstoel voor iedereen.

 


Een kinderhangstoel voor het kleine feestvarken

Een eigen schommelstoel in de tuin of binnen aan het plafond; hoe cool is dat?! En omdat het wiegen van de hangstoel bevorderlijk is voor het evenwichtsgevoel van kinderen, is een hangstoel ook nog eens een verantwoord cadeau. Voor zowel jongens als meisjes is er volop keuze in kinderhangstoelen. De coole, brandweerrode Kid’s Swinger is gemaakt van robuust, waterdicht en UV-bestendig rugzakmateriaal. De fleurige kinderhangstoelen 'Iri' Rainbow (in regenboogkleuren), ‘Lori’ Lilly  (paars/roze) en ‘Lori’ Froggy (licht- en donkergroen) zijn gemaakt uit puur organisch katoen van hoge kwaliteit. Deze robuuste hangstoelen hebben bovendien dubbele inslagdraden, zodat de buitenranden optimaal bestand zijn tegen scheuren. Een variant op de kinderhangstoel is het kraaiennest ‘Joki’: een kegelvormige, halfopen hangzak met zacht zitkussen voor kinderen van 3 tot 9 jaar. De Joki is verkrijgbaar in allerlei fleurige kleurencombinaties: Cherry, Froggy, Lilly en Apple. Joki Planet ‘Piggy’ en ‘Koala’ zijn gemaakt van organisch katoen en speciaal voor buiten is er de Joki Outdoor, in de kleuren turquoise/oranje (Nemo) en rood/blauw (Spider).


Een comfortabele hangstoel voor de geoefende lounger

Iedereen heeft wel iemand in zijn familie of vriendenkring die, laten we zeggen, net wat meer rustmomentjes pakt dan een ander. Groot gelijk, zeggen wij. En voor die geoefende lounger hebben wij de ultieme hangstoel: De Swinger. Want hoewel de hangstoel van zichzelf al een heerlijk loungeproduct is, heeft de Swinger het loungen tot kunst verheven. Deze comfortabele hangstoel is namelijk voorzien van een verstelbaar nekkussen, armsteun en geïntegreerde voetensteun. In de Swinger kun je heerlijk achterover liggen en met de beentjes vooruit een beetje schommelen en lekker wegdommelen… een hangstoel naar het hart van elke geoefende lounger!


Een fair trade hangstoel voor de bewuste jarige

Voor iedereen die een beetje verantwoord in het leven staat, van Priusrijder tot fanatieke veganist, is de hangstoel een geweldig cadeau. Niet alleen past het goed in een bewuste levensstijl, ook is ons gehele assortiment hangstoelen fair trade. Dus geproduceerd in een derde wereldland onder ecologisch en maatschappelijk verantwoorde arbeidsomstandigheden. Voor de bewuste jarige kun je uit de gehele collectie hangstoelen een eerlijk cadeau kiezen. Van de coole oranje Hangover tot de stijlvolle zwarte kingsize Brasil: al deze hangstoelen zijn met hart voor mens en natuur gemaakt!


Een liefdesnestje voor het kersverse bruidspaar

Je beste vriend(in), je broer of zus, je zoon of dochter gaat trouwen en je wilt graag een bijzonder en blijvend huwelijkscadeau geven… Zie daar de Globo Royal! Misschien wel de meest eigenzinnige hangstoel uit onze collectie. De Globo Royal is een prachtige vurenhouten bol met zachte zitkussens in de kleuren ecru, terracotta en zeegroen. Deze moderne hangstoel biedt ruim plaats aan twee tortelduifjes. Een echt liefdesnestje waarin het kersverse bruidspaar heel wat fijne momenten zal beleven!