Het is weer bijna lente, tijd voor de hangmatten

De lente komt er weer bijna aan, het wordt weer langer licht en de temperaturen gaan omhoog. Dat is natuurlijk een heerlijke tijd om weer meer naar buiten te gaan. Je kunt ook denken aan de hangmat die je misschien al eerder dit jaar aan hebt geschaft, ook deze kun je mee naar buiten nemen. In maart is het wellicht nog te koud om daar stil in te gaan liggen, maar als de zon er bij komt en de temperatuur gaat wat omhoog, dan kunnen we volop gaan genieten van de hangmatten.

De lente komt er weer bijna aan, het wordt weer langer licht en de temperaturen gaan omhoog. Dat is natuurlijk een heerlijke tijd om weer meer naar buiten te gaan. Je kunt ook denken aan de hangmat die je misschien al eerder dit jaar hebt aangeschaft, ook deze kun je mee naar buiten nemen. In maart is het wellicht nog te koud om daar stil in te gaan liggen, maar als de zon er bij komt en de temperatuur gaat wat omhoog, dan kunnen we volop gaan genieten van de hangmatten.

 

In de zon...

Als je nog geen hangmat aan hebt geschaft wordt het eens tijd om daar naar te gaan kijken. Je kunt dan gaan kijken welke hangmatten er nu worden aangeboden en daar een keuze uit maken. Zit er wat leuks voor je tussen? Ga dan eens kijken waar dat je deze hangmat neer wilt gaan hangen. Misschien heb je twee bomen in de tuin waar de hangmat precies tussen past. Het gaat er maar om dat hij lekker in de zon komt te hangen zodat jij lekker alle zonnestralen mee kunt pakken als zij weer volop gaat schijnen.

 

Of in de schaduw?

Soms is het ook wel fijn als je wat in de schaduw kunt liggen, zeker in de zomermaanden. Dan zou je er ook twee aan kunnen schaffen zodat je de hangmat niet hoeft te verplaatsen. Als je dat gaat doen kun je maar beter meteen hier in de webshop gaan kijken en de mogelijkheden ontdekken. Een hangmat is voor iedere tuin geschikt, groot en klein. Het gaat er om dat je weet welke kleur je mooi vindt en welke maat het beste bij jou past.