Je kunt alle kanten op met de Hangover hangstoel

De Hangover is een beetje de vreemde eend in de bijt tussen de andere hangstoelen. Deze hangstoel is smal, minimalistisch vormgegeven, heeft een unieke constructie en is voorzien van een zitkussen. Maar het echte verschil ervaar je pas wanneer je in de Hangover hebt gezeten. Want deze stoel oogt misschien fragiel en wiebelig, het is zeker geen lichtgewicht! In werkelijkheid voelt hij heerlijk ruim en stevig en kun je er letterlijk alle kanten mee op. Optimale bewegingsvrijheid met super zitcomfort: de Hangover is met recht uniek te noemen.

 

Vrij bewegen in alle richtingen

 

Uniek aan deze hangstoel is de constructie: de houten stok waaraan de stoel met koorden is bevestigd, hangt namelijk niet als een gewone spreidstok over de breedte - zoals bij andere hangstoelen - maar in de lengte. Hierdoor is deze hangstoel veel beweeglijker en kun je er letterlijk alle kanten mee op schommelen, swingen en wiegen. Leun je achterover, dan beweegt de hangstoel met je mee. Ga je voorover zitten en houd je de voorste ophangkoorden vast, dan kun je met deze hangstoel heel goed schommelen en daarbij zelfs rondjes draaien. Welke kant je ook opgaat, de Hangover blijft bij iedere beweging stabiel. Je hoeft niet bang te zijn dat hij kantelt en je eruit valt. Zelfs met een pasgeboren baby op schoot kun je op de stabiliteit van deze hangstoel vertrouwen!

 

Hangover hangstoel 

 

Onbelemmerde vrijheid

 

De Hangover is een hangstoel die niet zozeer bedoeld is om in te tukken, maar om in te lezen, gitaar te spelen, te tekenen, schrijven, een kop koffie te drinken, met je tablet bezig te zijn of gewoon wat te schommelen. Omdat de Hangover slechts op vier punten ophangkoorden heeft waarvan twee boven je hoofd, en de hangstoel ook geen armsteunen heeft, heb je in deze hangstoel alle ruimte om je vrijelijk te kunnen bewegen. Door de smalle bovenkant kun je bovendien je armen achter je hoofd vouwen: een geliefde pose wanneer je met je koptelefoon op naar muziek luistert. Bovendien is het eenvoudig in- en uitstappen in de Hangover omdat de hangstoel perfect meebeweegt. Zo kun je bijvoorbeeld zonder te morsen met een kop koffie of glas wijn je in de stoel laten zakken!

 

Hangover hangstoel

 

Kussen om te zitten of te liggen

 

De Hangover heeft ten slotte nog een unieke eigenschap voor een hangstoel: het verstevigde zitgedeelte met een kussen. Hiermee kun je rekenen op een perfecte ondersteuning van je rug. Dit kussen kan echter net zo goed voor je hoofd en nek worden gebruikt. Omgekeerd in de Hangover kun je heerlijk achterover leunen, terwijl je nek goed wordt ondersteund. Een ideale positie om te genieten van een mooi stuk muziek, de warmte van de zon, kwetterende vogels of op te gaan in je eigen gedachten!

 

Hangstoel hangover amazonas

 

De Hangover hangstoel wordt geproduceerd door Amazonas en is verkrijgbaar in de levendige trendkleur oranje. De koorden zijn in mooi contrasterend zwart uitgevoerd. Dankzij het robuuste materiaal is de Hangover sterk en makkelijk schoon te maken, maar blijft de stoel toch erg licht. In de woorden van een geliefde Britse popzanger: ‘Swing when you’re winning’..... voor de Hangover geldt dit zeker!