Kiezen voor een hangstoel met voetensteun

In een hangstoel zit je lekker met de voetjes van de vloer. Om je voeten toch te ondersteunen, en te voorkomen dat je benen doorhangen waardoor de bloedtoevoer kan worden afgekneld, zijn er speciale voetensteunen voor hangstoelen te koop. Dat zit nog beter!

 

Met de voeten omhoog

 

Op sommige momenten heb je het echt nodig: even met je voeten omhoog. Wat is het toch heerlijk om je knellende schoenen uit te kunnen schoppen en te gaan zitten met je voeten in de lucht. De zwaartekracht zal zijn werk doen om je arme gezwollen voeten weer tot rust te brengen na een lange dag staan, aan het einde van een warme dag of na een avond dansen. In sommige gevallen - bij hoogzwangere vrouwen, mensen met spataderen of met een enkelblessure bijvoorbeeld - is het zelfs noodzakelijk dat de benen hoog worden gehouden. Juist dan is het zo fijn dat je nog altijd gebruik kunt maken van die heerlijk schommelende hangstoel. Het enige wat je erbij nodig hebt, is een voetensteun!

 

Hangstoel ‘Lounge’ met voetensteun

 

Sommige hangstoelen hebben van zichzelf al een voetensteun. De hangstoelen uit de Lounge-serie van het huismerk Tropical bijvoorbeeld zijn allemaal voorzien van zo’n fijne ondersteuning. Deze hangt net als de hangstoel met touwen aan de stok en is eenvoudig te verwijderen. De hangstoelen zijn heerlijk ruim en beschikbaar in verschillende kleurencombinaties: ‘Autumn’ heeft rustige natuurtinten; ‘Sunny’ is uitgevoerd in vrolijke regenboogkleuren; ‘Ocean’ is in verschillende kleuren blauw, ‘Lychee’ heeft pastelkleurige snoepkleurtjes en ‘Raspberry’ combineert de basiskleur rood met andere felle kleuren. Deze hangstoel is een lust voor het oog en een weldaad voor het lichaam!

 

hangstoel lounge lychee met voetensteun

 

Hangstoel ‘Swinger’ met voetensteun, armsteun en nekkussen

 

Nog meer ondersteuning krijg je van hangstoel ‘Swinger’. Deze hangstoel ziet er misschien fragiel uit, maar schijn bedriegt: zowel de voeten, armen als nek worden door deze stevige hangstoel ondersteund. De rode, witte of zwarte hangstoel heeft een voetensteun, verstelbaar nekkussen en armondersteuning. Swinger is gemaakt uit UV-bestendig rugzakmateriaal en is in de compacte draagzak ideaal om mee te nemen op vakantie of wandeltochten, om op elk moment van optimaal comfort te kunnen genieten. Heb je de Swinger bij je, dan durf je iedere tocht wel aan!

 

hangstoel swinger met voetensteun

 

Losse voetsteunen

 

Heb je een heerlijke hangstoel gevonden, maar zit er geen voetensteun bij? Geen nood: je kunt een voetensteun er ook apart bij kopen, en wel in een bijpassende kleur. De losse voetsteun is te verkrijgen in de kleuren geel, rood en ecru. Hang de touwen van de steun simpelweg aan de houten balk van je hangstoel, en laat je voeten maar rusten. Met deze voetsteun kun je in elke hangstoel optimaal relaxen !

 

voetensteun voor hangstoel