Goed weer dus hangstoel naar buiten!

Het weer is geweldig en nu maar hopen dat het de komende tijd ook zo zal blijven. We hebben er natuurlijk wel alle vertrouwen in want de zomer gaat beginnen en we gaan er allemaal van genieten. Tijd om de hangstoel weer buiten op te hangen!

currambera kiwi

Heb je al gezien hoeveel mensen al gebruik maken van een hangstoel? Bij ons vliegen de hangstoelen momenteel de deur uit en stromen er reacties binnen van mensen die hier al een hangstoel gekocht en in gebruik hebben. Hieronder vind je er een paar.

"De hangstoel is geweldig! Ik zit er nu regelmatig in om te ontspannen en ik ervaar dat het steeds fijner wordt. Ik kom nu helemaal tot rust en dat is nog nooit eerder zo geweest!"

"Mijn man heeft mij een hangstoel gegeven en ik ben er echt hartstikke blij mee. Ik maak er nu iedere dag gebruik van en zou hem niet meer weg kunnen denken uit mijn leven."

"Mijn kleinkinderen komen vaak op bezoek en zijn altijd heel druk als ze hier komen, maar nu heb ik ze rustig gekregen door ze eens samen in de hangstoel te zetten. Ze zijn samen een boekje gaan lezen en de jongste is zelfs in slaap gevallen. Ze kunnen zich nu iedere keer fijn ontspannen als ze hier komen spelen en het is mooi om te zien hoe een hangstoel kinderen tot rust kan brengen. Ook ikzelf ben blij met de hangstoel want ook ik kan heerlijk tot rust komen in deze mooie hangstoel. We gaan er nog een bijbestellen om samen te kunnen genieten, want ontspannen is op onze oude dag altijd goed!"