Alle orders worden direct verwerkt. De bezorgdiensten hebben het druk, je pakket kan wat vertraging hebben.

Niet alleen in exotische oorden te gebruiken

Prachtige beelden tijdens de reclame op tv van mooie bruine mensen met een heerlijke cocktail liggend in een hangmat zorgen ervoor dat jij ook het ultieme vakantiegevoel krijgt.Je hoeft daarvoor echter niet naar het buitenland. Koop zelf een hangmat en zoek een mooi plekje in je tuin of op je balkon en creëer op die manier je eigen vakantieplekje. Je hoeft nooit meer jaloers te zijn op mensen die lange reizen maken om ergens ver weg in een hangmat te liggen. Thuis, alles binnen handbereik, heerlijk ontspannen in je eigen hangmat.

Ook voor kinderen

Een hangmat is er ook voor je kinderen. Voorkom geruzie om de hangmat en koop er meer dan één. De hangmat is zeer betaalbaar, dus verwen het hele gezin deze zomer met één of meer hangmatten. De hangmat zal erg veel worden gebruikt. Zorg voor een goede, veilige bevestiging van de hangmat en daarna is het alleen nog maar genieten. Houd eens in de gaten wie er allemaal in slaap vallen door het rustgevende wiegen van de hangmat, of ben jij zelf de eerste?

Bevestigen hangmat

Wanneer je een prachtige hangmat hebt uitgekozen dan worden daar de benodigdheden bij geleverd om de hangmat veilig op te hangen. Je kunt kiezen uit een complete set. Vaak geeft je dat een mooi voordeel. Je kunt er ook voor kiezen om een hangmat te kopen en daarbij apart het bevestigingsmateriaal. Bekijk de mogelijkheden op je gemak en maak dan een keuze.