Optimaliseer je hangplek met deze accessoires

Een hangmat of hangstoel biedt van zichzelf al mogelijkheden genoeg om te chillen. Je hoeft er in principe alleen maar in plaats te nemen en je ontspant meteen. Maar als je daar nog wat slimme accessoires aan toevoegt, wordt je hangplek pas echt relaxt!

 

Opbergzakje

Zonnebril: check. Smartphone: check. Leesvoer: check. Maar waar laat je het? Deze life essentials in je hangmat of hangstoel leggen is niet zo verstandig; voor je het weet lig of zit je erop. Dat voelt niet alleen onprettig, het doet ook geen wonderen voor bijvoorbeeld het montuur van je dure zonnebril. Stop daarom je alles wat je bij de hand wilt houden in een speciaal opbergzakje die eenvoudig te bevestigen is aan je hangmat of hangstoel. Zo heb je alles binnen handbereik, maar wel veilig liggen! en kan worden gebruikt om je spulletjes in op te bergen. Handig voor als je boekjes en tijdschriften bij de hand wilt hebben en om je bril of zonnebril in te bewaren. Voortaan altijd alles binnen handbereik als je lekker ligt te ontspannen!

 

Accessoires voor optimale hangplek: opbergzakje voor hangmat of hangstoel

 

Bijzettafeltje

Voor een hapje of een drankje wil je niet graag je hangplek verlaten. Zet je je drankje op de grond, dan loop je het risico dat het omvalt of dat jij uit je hangmat of hangstoel kiepert tijdens het neerzetten. Oplossing: een bijzettafeltje. Speciaal voor in de tuin is er een ideaal rond priktafeltje om bij je hangplek te zetten. Je prikt de poot eenvoudig in het gras of tussen de stenen van het terras, en viola: een ideaal plekje om je hapjes en drankjes op te zetten!

 

Accessoires voor optimale hangplek: bijzet priktafeltje voor hangmat of hangstoel 

 

Hoofddeksel; bij voorkeur sombrero

Aangezien je toch al het goede voorbeeld volgt van de Latijns-Amerikanen door de geneugten van de hangmat op te zoeken, kun je het maar beter helemaal goed doen. Bescherm jezelf tegen de zon en draag een sombrero. Of welke hoed met een rand dan ook, want in het Spaans wordt elke hoed met een rand sombrero genoemd. Voordeel van een echte sombrero is wel dat deze van riet is gemaakt en dus lekker ventileert. Bovendien kun je een sombrero schuin over je gezicht schuiven wanneer je toe bent aan een dutje!

 

Accessoires voor optimale hangplek: hoofddeksel bij voorkeur sombrero voor in de hangmat of hangstoel

 

Voetensteun

 

Speciaal voor liefhebbers van de hangstoel raden wij een voetensteun aan. Want relaxen met je voetjes in de lucht geeft toch wel de meeste ontspanning. Hoewel er hangstoelen zijn die standaard voorzien zijn van voetensteun kun je er ook één los bijkopen wanneer dit niet het geval is. Hang de touwen van de steun simpelweg aan de houten balk van je hangstoel en leg je voetjes erin. Je trouwe onderdanen worden optimaal ondersteund en krijgen een welverdiende break. Bovendien zorgt de voetensteun ervoor dat je benen niet doorhangen waardoor de bloedtoevoer kan worden afgekneld. Zo heb je het beste zitcomfort voor een optimale hangplek!

 

Accessoires voor optimale hangplek: Voetensteun voor  hangstoel