Wat je nog niet wist over de hangstoel

De hangstoel is het jongere broertje van de hangmat en wordt steeds populairder. Logisch, want ook in de hangstoel is het heerlijk relaxen. En omdat het meer steun biedt, kun je er ook actiever in zitten en bijvoorbeeld een boek lezen. Daarnaast neemt een hangstoel minder ruimte in en is dus ideaal voor een kleine tuin of op een balkon. En dat zijn slechts een paar van alle goede eigenschappen van de hangstoel!

 

Een hangstoel hang je gemakkelijk op. Hij heeft namelijk maar 1 ophangpunt, recht boven de hangstoel. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de juiste ophanghoek of afstand tussen de ophangpunten, zoals bij een hangmat. Je kunt de hangstoel bovendien op allerlei plekken ophangen: aan een tak van een boom, aan een balk onder je afdakje of veranda of met speciaal montagemateriaal aan het plafond.

 

Een hangstoel is ook geschikt voor meerdere personen

Er zijn hangstoelen in allerlei vormen, maten en kleuren - ook hangstoelen die groot genoeg zijn voor meerdere personen. In zo’n familiehangstoel kun je met het hele gezin heerlijk wegkruipen om met elkaar te kroelen, tv te kijken of samen een boekje te lezen.

 

Een hangstoel is ideaal voor op kantoor

Een hangstoel op kantoor is mooi, opvallend, maar ook functioneel. Hangstoelen bieden een perfect ontspanningsmoment en prikkelen de creativiteit. In een hangstoel kom je binnen een paar minuten tot jezelf om vervolgens met frisse moed weer aan de slag te gaan. Als elke werknemer dagelijks even in de hangstoel zit, zal de productiviteit binnen een bedrijf ongetwijfeld verhogen en het ziekteverzuim verminderen.

 

Een hangstoel is een perfect kraamcadeau

Voor moeder en kind biedt een hangstoel voldoende stevigheid en privacy om op een ontspannen manier de fles of de borst te geven. De schommelende beweging heeft bovendien een kalmerende werking op baby’s omdat het ze doet denken aan de tijd in de baarmoeder.

 

hangstoel moeder baby kraamcadeau

 

Een hangstoel is helemaal hip

Kijk maar eens rond op Pinterest of op interieurblogs en je zult zien dat de hangstoel een populair onderwerp is. Het is een echte eyecatcher in elk interieur en dankzij de vele uitvoeringen is er voor iedere smaak iets moois te vinden. De hangstoel is dus helemaal hip & happening!

 

Een hangstoel is niet duur

Je koopt al een hangstoel vanaf € 59.95 en deze wordt (zonder verzendkosten) binnen een werkdag geleverd!