Welke hangstoel past bij jou?

Dat de hangstoel een perfecte kruisbestuiving is tussen hangmat en luie stoel, daar is iedereen het over eens. Daarnaast zien hangstoelen er voor zowel binnen als buiten nog eens supergaaf uit. En bovendien is er zoveel keuze in modellen, kleuren en materialen, dat er voor ieder wat wils is. 

Dan blijft er slechts één probleem over: Welke hangstoel kies je? We helpen je graag een handje. Beantwoord deze vijf vragen en kom erachter welke hangstoel het beste bij jou past!
 

Hangstoelen koop je bij Hangmatgigant

1. Welk levensmotto past het best bij jou?

a. Oost west, thuis best

b. Leef je droom

c. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd 

 

2. Hoe kun je jouw interieur het beste omschrijven?

a. Stijlvol modern

b. Etnisch

c. Gezellig en comfortabel  

 

3. Wat is je favoriete vakantieland?

a. Ibiza

b. Thailand, Mexico, Bali, Brazilië, Australië…. ik kan niet kiezen!

c. Italië

 

4. Wat is je favoriete televisieprogramma?

a. De Wereld Draait Doorrrrrrr

b. 3 op Reis

c. Ik hou van Holland

 

5. Van welke app maak je het meeste gebruik?

a. Pinterest

b. What’s app

c. Facebook

 

En dan nu… (tromgeroffel)

DE UITSLAG!


Heb je vooral ‘a’ geantwoord?

Wij raden jou de hangstoel 'Globo'  aan!

Je bent graag thuis, houdt van mooie spullen en bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws, de nieuwste trends en mooiste gadgets. De Globo past bij jou! Deze stijlvolle, moderne hangstoel en een geweldige eyecatcher in elke ruimte, binnen of buiten. Uiteraard is de Globo ook een heerlijke plek om te relaxen. Meerdere lagen van waterdicht vurenhout garanderen maximale stabiliteit en veiligheid. Het zachte grote kussen in groen, terracotta of ecru maakt het plaatje helemaal af.


Heb je vooral ‘b’ geantwoord?

Wij raden jou de hangstoel 'Swinger' aan!

Je bent een ware globetrotter en altijd nieuwsgierig naar andere landen en culturen. Reizen is waarschijnlijk je passie. Neem voortaan de hangstoel Swinger mee en je bent altijd verzekerd van een heerlijke zitplek, waar ter wereld je ook bent. Hangstoel Swinger heeft een verstelbare neksteun, armsteun en geïntegreerde voetensteun. De ultieme ontspanning na een dag vol nieuwe indrukken! De hangstoel Swinger is bovendien weerbestendig en kan gemakkelijk opgeruimd en meegenomen worden in de bijgeleverde tas - ideaal om mee te nemen op reis! De Swinger is verkrijgbaar in de kleuren zand, rood en zwart.


Heb je vooral ‘c’ geantwoord?

Wij raden jou de hangstoel ‘Brasil Gigante’ aan!

Voor een echte levensgenieter als jou selecteren wij de misschien wel grootste hangstoel ter wereld: De Brasil Gigante! Een prachtige Braziliaanse hangstoel van zware kwaliteit waarin je lekker met elkaar kunt wegkruipen (max. draaggewicht is 200 kg) of in kunt verdwijnen met kussens, dekens, boeken en proviand. Ultiem comfortabel en stevig. De stof is bedrukt met een verfijnd streepmotief waarbij je kunt kiezen uit ‘café’ (aardetinten) of ‘lava’ (roodtinten met geel), zodat deze giga gezellige hangstoel in elke type interieur past!