Zomerse hangstoelhits

 

De zomer is bij uitstek het seizoen van de hangstoel. De zomerzon lonkt en de avonden zijn zwoel en lang. In de tuin kun je heerlijk tijd wat voor jezelf doorbrengen, maar ook urenlang gezellig met elkaar zitten. Deze hangstoelen zijn bij uitstek geschikt voor die zonnige zomerdagen en gezellige zomeravonden in de tuin!

 

Tijd voor jezelf

 

In de zomervakantie heb je eindelijk weer eens tijd om een boek te lezen of zomaar wat te zitten en te genieten van je tuin die nu op zijn mooist is. Een hangstoel die qua zitcomfort zijn weerga niet kent, is de Amazonas Swinger. De Swinger is voorzien van verstelbaar nekkussen, armsteunen en voetensteun, dus in deze hangstoel kan je lichaam echt helemaal ontspannen. Leun achterover, laat je meevoeren door het zachte gewieg en kijk naar de wolken die voorbij drijven. Of maak gebruik van de fijne armsteunen en duik in een boek, krant of tijdschrift. In de Swinger gaat ontspannen vanzelf!

 

Zomer tijd voor jezelf in de Amazonas Swinger

 

Vrienden onder elkaar

 

Quality tijd met jezelf is fijn en af en toe broodnodig, maar de zomer is er ook om met zijn allen te vieren! Natuurlijk met een barbecue om daarna met zijn allen lekker lang na te borrelen bij de brandende vuurkorf. Extra gezellig wordt het als iedereen in een hangstoel zit. Als vanzelf ontstaat er dan een relaxte en intieme sfeer. Wanneer de nacht valt, de glazen leeg raken en het gebabbel plaatsmaakt voor rustig schommelen en een tevreden gestaar naar de sterren, heb je een heerlijke avond met vrienden gehad!

 

Family time

 

De kinderen zijn vrij van school, het werk staat in de koelkast: tijd om wat family time in te halen! Iedereen met een druk gezin weet het: in de waan van de dag loop je al snel langs elkaar heen en is het moeilijk bij te houden waar iedereen eigenlijk mee bezig is. Kom letterlijk weer dichter bij elkaar door samen in een king size hangstoel te kruipen. Bijvoorbeeld de Brasil Gigante, een hangstoel met werkelijk enorme afmetingen. Voor een steviger zit is de Globo Royal een perfecte hangstoel. Deze vurenhouten bol in XXL formaat heeft een heerlijk zacht kussen en nodigt de hele familie uit om gezellig bij elkaar te zitten.

 

Family time in de hangstoel Brasil Gigante

 

Actief ontspannen

 

Ben je iemand die graag de gitaar pakt wanneer je even gaat zitten? Of kun je heel goed ontspannen als je creatief bezig bent met pen en papier? Dan is een hangstoel met meer bewegingsruimte de zomerhit voor jou!  Omdat de Hangover slechts op vier punten ophangkoorden heeft waarvan twee boven je hoofd, en de hangstoel ook geen armsteunen heeft, heb je in deze hangstoel alle ruimte om je vrijelijk te kunnen bewegen. Bovendien heeft de Hangover een spreidstok in de lengte in plaats van overdwars, waardoor je in elke richting kunt bewegen. Tenslotte zorgt het stevige zitkussen voor de perfecte ondersteuning van je rug. Hangen, schommelen, musiceren, tekenen, kleuren, schrijven, lezen, puzzelen of op de tablet bezig zijn... in deze hangstoel kun je doen waar je zin in hebt!

 

Actief ontspannen in de hangstoel Hangover