Hangmatstandaard 'Wood' éénpersoons - Retour artikel

Voor € 174,00 Van € 249,00
In Voorraad
SKU
TR-101100-1

Quote van HangmatGigant.nl:

Dit is een retour artikel! - Een super standaard voor éénpersoons hangmatten!
  • Standaard
  • 150 kg
  • Hout
  • Product is direct leverbaar
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending en retour
Betaalmethodes - HangmatGigant
  • 365 dagen gratis retourneren
  • Laagste prijs garantie
  • Achteraf betalen met Klarna
  • Geen verzendkosten

In Voorraad: besteld voor 16:00 uur, morgen geleverd.

Belangrijkste eigenschappen
Merk Tropilex
Model Standaard
Gewicht 22 kg
Materiaal Hout
Draagkracht 150 kg
Totale lengte 340 cm
Totale breedte 120
Totale hoogte 120 cm
Ideale hangmat lengte 290 - 330 cm
Verstelbaar Ja, d.m.v. ketting

Retour artikel: €75,- extra korting!
We hebben van deze veel verkochte hangmatstandaard altijd enkele exemplaren die we niet meer als nieuw kunnen verkopen. Deze zijn retour gekomen en de doos is beschadigd en/of hebben enkele gebruikssporen omdat de hangmatstandaard een keer in elkaar is gezet. Je krijgt van ons € 75,- korting wanneer je deze hangmatstandaard besteld.

Let op: De hangmatstandaard wordt in een beschadigde doos of in een niet originele doos naar je toe gezonden en bevat kleine gebruikerssporen.


Deze houten standaard is het kleinste broertje van 'Wood Double' en 'Wood Family' en is gemaakt van hetzelfde hout, dezelfde fittings en natuurlijk gemaakt met dezelfde zorg. Uitstekend geschikt voor eenpersoons hangmatten (normaal) tot 310 cm.

De constructie van de hangmatstandaard is zoals op eerste foto. Hierdoor is de maximale belastbaarheid toegenomen met 30 kg tot 150 kg!

Het hout heeft een dipping bath gehad, waardoor oneffenheden zijn gladgestreken. De kettingophanging kan aangepast worden aan bijna alle éénpersoons hangmatten (let op de totale lengte van de hangmat). Een fantastische standaard voor een fantastische prijs! Het beste kun je de standaard beitsen of oliën.

Tip: Bij het kiezen van de juiste standaard dien je de totale lengte van de hangmat te weten (inclusief de touwen). Wanneer deze bijvoorbeeld 3 meter bedraagt heb je minimaal een standaard met een lengte nodig van 300 cm. Bijna alle standaarden zijn verstelbaar zodat je eventueel de hangmat wat losser of strakker op kan hangen.

Deze standaard is geschikt voor hangmatten met een totale lengte van 270 tot 310 cm. Het ophangmateriaal wordt bij de standaard meegeleverd.

Populaire combinaties

Bijpassende producten

Schrijf een review