De mooiste Naya Nayon hangmatten | Grootste collectie Naya Nayon

Naya Nayon Wanneer je van plan bent om een Naya Nayon hangmat aan te schaffen is het wellicht
leuk om te weten waar de hangmat vandaag komt en wie hem heeft vervaardigd.


De hangmatten van Naya Nayon komen uit Ecuador (Zuid Amerika) waar de hangmatten op een eerlijke manier worden geproduceerd. Een hangmat van Naya Nayon is daardoor een bijzonder een verhaal.

De Otavalo-indianen

De hangmatten worden gemaakt door de Otavalo-indianen in het noorden van Ecuador, een indianenstam die al meer dan 500 jaar bekend is om de kwaliteit van zijn weefkunsten. Sinds 2000 zijn het enkel de familiebedrijfjes van Otavalo-indianen die de hangmatten maken.

Het vervaardigen van de hangmatten gebeurt in de streek rondom Otavalo in het noorden van de Andes van Ecuador.

Naya Nayon en de kwaliteit

De hangmatten zijn zeer kleurrijk en er is veel variatie in de kleuren. Naast dat de hangmatten kleurrijk zijn worden ze ook extra stevig gemaakt. De hangmatten van Naya Nayon wegen vaak tussen de 30% en 50% meer dan een andere hangmat. Dit omdat er extra draad wordt gebruikt om te zorgen voor de stevigheid. De hangmat gaat hierdoor ook vele malen langer mee en het zorgt voor meer comfort.

Elke Naya Nayon hangmat is een kwaliteitshangmat. En elke hangmat wordt apart en handmatig gecontroleerd. Een Naya Nayon hangmat is een hangmat die jaren meegaat en je veel plezier zal bezorgen.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Naya Nayon - Merken

Naya Nayon hangmatten met laagste prijs garantie! Koop voordelig je Naya Nayon hangmat. Gratis verzending & Retour. Slechts 24 uur levertijd.