Waarom HangmatGigant.nl?

Veel van onze hangmatten komen rechtstreeks uit Brazilië, Mexico en Ecuador. Door deze ambachtelijke producenten van hangmatten een westerse afzetmarkt te geven krijgen ze uitzicht op meer welvaart en een betere kwaliteit van bestaan.


Met een fijn gevoel in je hangmat liggen

De uitgangspositie van ons assortiment is dat elk product je een fijn gevoel moet bezorgen. Je moet per slot van rekening wel lekker in je hangmat kunnen liggen!

Daarom verkoopt HangmatGigant.nl voornamelijk producten die fair trade en/of ecologisch geproduceerd zijn.

Niet alleen een fijn gevoel omdat je een eerlijk product koopt, maar ook omdat je kon kiezen uit het grootste assortiment, de laagste prijs hebt betaald en goede service hebt ontvangen.


Duidelijke service

We proberen bij elke order de best mogelijke service te verlenen. Voor 16:00 uur besteld betekent bij ons morgen in huis! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar per telefoon en chat.


365 dagen opzicht

Retourneren kan bij HangmatGigant.nl tot 365 dagen na ontvangst van de bestelling. Mocht het product niet helemaal zijn wat je ervan verwacht dan doen wij hier niet moeilijk over!


Oprichting HangmatGigant.nl

Onze eerste webwinkel (EerlijkeWereld.nl) is opgericht in 2009. Vanaf 2010 hebben we meerdere nieuwe webwinkels gelanceerd waaronder HangmatGigant.nl.

Op HangmatGigant.nl proberen wij een zo groot mogelijk collectie hangmatten en hangstoelen aan te bieden tegen een zo laag mogelijk prijs.

Door vanaf het begin te werken met gerenommeerde leveranciers konden wij vanaf het begin de beste kwaliteit en service leveren.


Met een relaxte groet,


Kees van Dijk - Hangmatten