• 1.478 beoordelingen

Waarom HangmatGigant.nl?

Respect voor mens en milieu

HangmatGigant.nl helpt ambachtelijke producenten van hangmatten en hangstoelen in de armste regio’s van de wereld aan een westerse afzetmarkt.

Deelname aan de wereldhandel geeft deze mensen uitzicht op meer welvaart en een betere kwaliteit van bestaan.Een fijn gevoel

De uitgangspositie van ons assortiment is dat elk product u een fijn gevoel moet bezorgen. Je moet per slot van rekening achteraf wel lekker in je hangmat kunnen liggen!

Daarom verkoopt HangmatGigant.nl voornamelijk producten die fair trade en/of ecologisch geproduceerd zijn.

Niet alleen een fijn gevoel omdat je een eerlijk product koopt, maar ook omdat je kon kiezen uit het grootste assortiment, de laagste prijs hebt betaald en goede service hebt ontvangen.Duidelijke service

We proberen bij elke order de best mogelijke service te verlenen. Voor 16:00 uur besteld betekent bij ons morgen in huis! Onze klantenservice is van 09:00 tot 18:00 bereikbaar per telefoon en chat.

365 dagen opzicht

Retourneren kan bij HangmatGigant.nl tot 365 dagen na ontvangst van de bestelling. Mocht het product niet helemaal zijn wat je ervan verwacht dan doen wij hier niet moeilijk over!Oprichting HangmatGigant.nl

Onze eerste webwinkel (EerlijkeWereld.nl) is opgericht in 2009. In 2010 en 2011 hebben we meerdere nieuwe webwinkels gelanceerd waaronder HangmatGigant.nl.

Op HangmatGigant.nl proberen wij een zo groot mogelijk collectie hangmatten en hangstoelen aan te bieden tegen een zo laag mogelijk prijs.

Door vanaf het begin te werken met gerenommeerde leveranciers konden wij vanaf het begin de beste kwaliteit en service leveren.Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Via Twitter en Facebook verspreiden we regelmatig nieuws en nieuws over ontwikkelingen rond HangmatGigant.nl. Schrijf je dus zeker in.Met vriendelijke groeten en een lach,
Doe je ook met ons mee? Twitter  Facebook
Deze mensen doen al mee...

Doe ook mee, klik hieronder op de "Vind ik leuk" button.