Hangmat standaard - Extra voordelig! | Hangmatstandaard kopen?

Welke hangmat standaard heb je nodig?

Meet de totale lengte, inclusief koorden, van je hangmat op. Dit is gelijk ook de minimale lengte die je nodig hebt voor de standaard. De lengte wordt bij elke hangmat standaard vermeld.Een houten of een metalen hangmat standaard?

Een houten hangmat standaard is duurzaam en ziet er natuurlijk super gaaf uit! Wel zijn ze iets zwaarder en dus lastiger te verplaatsen. Ga je voor licht en handzaam, dan is een metalen hangmat standaard waarschijnlijk een betere keus. Welk materiaal je ook kiest. Het staat buiten kijf dat een hangmat standaard het gebruikers gemak van een hangmat heel erg vergroot. Allereerst ben je niet meer afhankelijk van 2 ophangpunten als bijvoorbeeld bomen. Je hangt je hangmat super gemakkelijk op en kunt daardoor al snel gebruik maken van je hangmat.

Daarnaast kun je je hangmat gemakkelijk meeverhuizen met de zon of de schaduw dankzij een hangmat standaard!

 

Houten hangmat standaarden

Wij hebben vier populaire houten hangmat standaarden in ons assortiment. Elke hangmat standaard is gemaakt van 100% FSC gekeurd hout afkomstig uit goed beheerde Scandinavische bossen. Deze hangmat standaarden zijn een aanwinst voor elke tuin!

Het beste kun je, omdat een hangmat sneller slijt dan een standaard, een zo groot mogelijke hangmat standaard nemen. Je hebt dan later meer keuze om een vervangende hangmat uit te zoeken. De 'Wood' Eenpersoons, 'Wood' Tweepersoons en 'Wood' Familie worden om die reden dan ook het meest verkocht.

Ga je voor luxe? Kies dan de 'Larch' Premium als hangmat standaard. Het verschil tussen de Larch hangmat standaard en de Wood-standaarden is het materiaal en de coating. De 'Larch' is gemaakt van larikshout i.p.v. vurenhout: Larikshout is duurzaam, watervast en zeer sterk.
Ook de coating van de 'Larch' is anders. Waar de Wood-standaard een coating heeft om het hout weerbestendig te maken heeft de Larch-standaard een extra coating gekregen om ook het hout te verduurzamen.

 

Metalen hangmat standaarden

Wij hebben natuurlijk ook de veel verkochte metalen hangmat standaarden in ons assortiment. Deze hebben we in twee modellen.

 

De 'Easy' hangmat standaard is zeer makkelijk in elkaar te zetten d.m.v schuifbuizen en dus ideaal voor op vakantie. De 'Easy hangmat standaard komt in drie formaten: 'Easy' Eenpersoons, 'Easy' Tweepersoons en 'Easy' Familie. Een goede hangmat standaard voor een zeer scherpe prijs.

 

De 'Arc' hangmat standaard is een prachtig gebogen hangmat standaard. De 'Arc' is duurder maar is ook stevige. De hangmat standaard heeft dikkere buizen en een duurzame krasvaste coating. Ook de 'Arc' is weer leverbaar in drie formaten: 'Arc' Eenpersoons, 'Arc' Tweepersoons en 'Arc' Familie.

 

Heb je hier al eens aan gedacht?

Er is vaak wel één boom of één muur te vinden om de hangmat aan op te hangen. Een tweede punt is er echter niet altijd te vinden. Dit probleem lost de 'Madera' op. De standaard veranker je in de grond met een pin en voilà, de tweede boom of muur is gemaakt en klaar om de hangmat aan op te hangen.

Bestel eventueel bij de hangmat standaard extra bevestiging zodat wanneer je alleen de hangmat meeneemt (bijvoorbeeld op vakantie), je de hangmat eenvoudig kan ophangen. Extra bevestiging is niet perse nodig; elke hangmatstandaard wordt altijd compleet geleverd.

 

De juiste lengte van de hangmat standaard?

Bij het kiezen van de juiste hangmat standaard dien je de totale lengte van de hangmat te weten (inclusief de touwen). Wanneer deze bijvoorbeeld 4 meter bedraagt heb je minimaal een standaard met een ophanglengte van 400 cm nodig.

Alle hangmat standaarden zijn verstelbaar met en ketting zodat je eventueel de hangmat wat losser of strakker op kan hangen.

Bestel je ook een hangmat?
Ga dan naar de productpagina van de gekozen hangmat, daar staat direct aangegeven welke hangmat standaard het meest geschikt is.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Hangmatstandaard Eénpersoons 'Easy'
  Waardering:
  97%
  Tropilex ® Hangmatstandaard Eénpersoons 'Easy'
  129,00
  In voorraad
 2. Hangmatstandaard Tweepersoons 'Easy'
  Waardering:
  93%
  Tropilex ® Hangmatstandaard Tweepersoons 'Easy'
  149,00
  In voorraad
 3. Hangmatstandaard Familie 'Easy'
  Waardering:
  100%
  Tropilex ® Hangmatstandaard Familie 'Easy'
  169,00
  In voorraad
 4. Hangmatstandaard Eénpersoons 'Arc'
  Waardering:
  90%
  Tropilex ® Hangmatstandaard Eénpersoons 'Arc'
  219,00
  In voorraad
 5. Hangmatstandaard Tweepersoons 'Arc'
  Waardering:
  97%
  Tropilex ® Hangmatstandaard Tweepersoons 'Arc'
  249,00
  In voorraad
 6. Hangmatstandaard Familie 'Arc'
  Waardering:
  95%
  Tropilex ® Hangmatstandaard Familie 'Arc'
  279,00
  In voorraad
 7. Hangmatstandaard Eénpersoons 'Wood'
  Waardering:
  100%
  Tropilex ® Hangmatstandaard Eénpersoons 'Wood'
  279,00
  In voorraad
 8. Hangmatstandaard Tweepersoons 'Wood'
  Waardering:
  100%
  Tropilex ® Hangmatstandaard Tweepersoons 'Wood'
  329,00
  In voorraad
 9. Hangmatstandaard Familie 'Wood'
  Waardering:
  96%
  Tropilex ® Hangmatstandaard Familie 'Wood'
  379,00
  In voorraad
 10. Hangmatstandaard Familie 'Larch'
  Waardering:
  92%
  Tropilex ® Hangmatstandaard Familie 'Larch'
  549,00
  In voorraad
 11. Hangmatstandaard Eénpersoons 'Space Saver'
  123 Hammock Hangmatstandaard Eénpersoons 'Space Saver'
  89,00
  In voorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Hangmatstandaard - Standaards

Hangmat standaard incl laagste prijs garantie! Koop voordelig je hangmatstandaard. Grootste assortiment. Gratis verzending & Retour.